Brommobiel (ver)kopen

Waarom Brommobielverkopen.com?

Wil je jouw brommobiel verkopen of ben je geïnteresseerd in het kopen van een brommobiel? Dan is het belangrijk dat je een eerlijke prijs krijgt of betaalt voor jouw 45 kilometer auto. Het verkopen en kopen van brommobielen via internet is erg populair, waardoor de kans dat je een miskoop begaat groot is. Wij willen dit voorkomen door als tussenpersoon te fungeren.

Gemakkelijk, veilig en zonder gedoe

Op deze manier kan jij jouw brommobiel (ver)kopen: gemakkelijk, veilig en ook nog eens zonder gedoe. Bij tussenkomst van Brommobielverkopen.com wordt een 45 kilometer auto geheel nagekeken op eventuele gebreken en worden er waar nodig onderdelen vervangen. Persoonlijke controle vinden wij erg belangrijk. Wij staan garant voor een goede service en zijn zes dagen per week geopend. Je kan ons 7 dagen per week bereiken per telefoon of via WhatsApp (06-44292938).

VERKOPEN

Brommobiel verkopen of inruilen

Bij Brommobielverkopen.com kan je jouw brommobiel verkopen of inruilen aan de hand van ons eenvoudige stappenplan. In de eerste stap vul je het kenteken en het merk van de 45 kilometer auto in. Vervolgens vul je de kilometerstand in en geef je een aantal details van jouw brommobiel op. Als laatste stap vragen wij om jouw contactgegevens. We nemen vervolgens contact met je op.

Hoe verkoop je jouw brommobiel?

Wij bieden je twee mogelijkheden als het gaat om het verkopen van je brommobiel. De eerste mogelijkheid is dat wij naar je toe komen en een eerlijk bod uitbrengen. De tweede mogelijkheid is dat we jouw 45 km auto online aanbieden en een vervolgens een koper zoeken. Een veelvoorkomende optie is dat wij een bod uitbrengen op jouw 45 kilometer auto en deze vervolgens bij je ophalen. Ook kunnen we ter plekke met je onderhandelen over de prijs die je er graag voor wilt hebben. Voor ons is het geen probleem om naar je toe te komen, ongeacht of je in het westen, noorden of zuiden van het land woont.

KOPEN

Brommobiel kopen

Een brommobiel wordt ook wel een 45 kilometer auto genoemd. Je mag een 45 km auto besturen wanneer je in het bezit bent van een scooter- en brommerrijbewijs (AM). Als je om wat voor reden dan ook geen autorijbewijs (meer) hebt, is een 45 kilometer auto een perfect alternatief. Bij Brommobielverkopen.com kan je terecht voor brommobiel occasions die zeker nog één of meerdere rondes mee kunnen. Wanneer een 45 kilometer auto bij ons binnenkomt, zorgen wij ervoor dat deze helemaal wordt opgeknapt. Ook poetsen wij de 45 km auto helemaal op, zodat deze rijklaar en zo goed als nieuw is. Je kunt bij ons terecht voor verschillende merken brommobielen van onder andere Aixam, Ligier en Microcar.

Waarop moet je letten bij het kopen van een brommobiel?

Ben je van plan om een brommobiel aan te schaffen, dan is het belangrijk dat de gehele historie van de 45 kilometer auto aanwezig is. Zo ben je op de hoogte van de eventuele geleden schade en van het onderhoud dat in het verleden aan de brommobiel is gepleegd. Maak eerst een proefrit en ga nooit zomaar over tot een aankoop.

Brommobiel kopen? Vul hier het formulier in.

Welke voordelen heeft een brommobiel?

Een brommobiel kent een aantal voordelen. Zoals al eerder genoemd heb je geen autorijbewijs nodig en mag je als 16-jarige al zelfstandig rijden met een AM4 rijbewijs (brommobielrijbewijs). Je betaalt geen wegenbelasting wat je aanzienlijk veel kosten scheelt. Extra voordelig is dat het brandstofverbruik gemiddeld 1 op 30 is. Dit is erg zuinig, wat goed voor het milieu is, maar ook goed voor je portemonnee. De kosten die je maakt om in een brommobiel te mogen rijden, zijn daarom een stuk lager dan de kosten voor het rijden in een personenauto. Als bestuurder van een 45 km auto mag je op 50- en 80km wegen rijden.

45 km auto’s zijn steeds luxer

45 kilometer auto’s beschikken over een automatische versnellingsbak waardoor schakelen niet hoeft. Een 45 kilometer auto is doorgaans voorzien van diefstalbeveiliging, centrale deurslotvergrendeling en achterruit verwarming. Tegenwoordig zijn brommobielen van alle gemakken voorzien en worden de nieuwe modellen steeds vaker uitgerust met airbags. Een brommobiel is tegenwoordig bijna net zo luxe als een personenauto. Daar waar het vroeger echte koekblikjes waren, is een 45 kilometer auto vandaag de dag niets meer om je voor te schamen.

Perfect alternatief voor de personenauto

Een brommobiel is eenvoudig te bedienen en wordt vaak aangekocht als alternatief voor de personenauto. Voor ouderen vanaf 75 jaar gelden er regels voor het besturen van een auto. Wanneer het rijbewijs moet worden verlengd, vindt er een medische keuring plaats. Tijdens de keuring wordt gekeken of men geestelijk en lichamelijk nog in staat is om de auto veilig en verantwoord te besturen. Mocht men worden afgekeurd, dan mag men nog wel rijden in een 45 km auto. Alleen het B gedeelte van het rijbewijs wordt ingetrokken, waardoor een brommobiel uitstekend dient als alternatief vervoersmiddel.

Contact

Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een 45 km auto. In onze showroom in Eibergen vind je verschillende merken en soorten brommobielen. De openingstijden vind je onderaan de website. Binnen deze tijden kan je ons telefonisch bereiken op 06-10412957. Voor vragen kan je ons ook een berichtje sturen via WhatsApp of een e-mail sturen naar info@brommobielverkopen.com. Wij beantwoorden je vraag zo gauw mogelijk.

HULP NODIG BIJ HET VERKOPEN OF VINDEN VAN EEN BROMMOBIEL? Neem contact met ons op
Loading...